Vila Aleksandra 1

Krf apartmani: Vila Aleksandra 1

- Mirna lokacija

Vila Alexandra 1 je smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor i ako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen oko 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom. Alexandra I raspolaže sa dvanaest ukusno uređenih apartmana. Struktura smeštaja je kako sledi:

Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima.

Klima se doplaćuje - 5 evra dnevno. Plaćanje na recepciji.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno

Vila Aleksandra 1 cene 2019

Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Aleksandra 1" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Aleksandra 1" ODMAH!