Vila Aleksandra 2 i 3

Krf apartmani: Vila Aleksandra 2 i 3

Kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa mediteranskim rastinjem.  Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor i ako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen oko 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom. Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji..

Alexandra 2 raspolaže sa šest ukusno uređenih apartmana.

Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojeni kuhinjski deo (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima.

Alexandra 3 raspolaže sa šest ukusno uređenih apartmana.

Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno.

Vila Aleksandra 2 i 3 cene 2019

Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Aleksandra 2 i 3" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Aleksandra 2 i 3" ODMAH!