Vila Ildi

Krf apartmani: Vila Ildi

- Vila ima pogled na more

Vila Ildi je udaljena od plaže oko 400 i 250 metara od centra Dasije i na blagom uzvišenju preko puta hotela Eliana. U ponudi ima dvokrevetne i trokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane (sastavljene dveju odvojenih prostorija). Svi studiji imaju čajnu kuhinju, frizider, rešo sa dve ringle, i posudje za odgovarajući broj osoba, kupatilo sa toaletom, Tv, klima uređaje i balkon koji gleda na baštu sa garniturom za sedenje. Parking obezbedjen. Velika bašta puna zelenila u kojoj se nalazi bazen, suncobrani i ležaljke. Upotreba klime 5 eura dnevno, plaća se na licu mesta ukoliko imate potrebu za njom.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja 5€ dnevno.

GPS koordinate ovog objekta su: 39.68074700, 19.83382500.

Vila Ildi cene 2019

Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Ildi" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Ildi" ODMAH!