Vila Janis

Krf apartmani: Vila Janis

Vila Janis udaljena od plaže 10tak minuta laganog hoda, i oko 500 metara od centra Dasije, sa prostranim i velikim dvorištem sa obiljem zelenila. Vila ima bazen sa ležaljkama oko bazena koje se ne naplaćuju. U ponudi ima dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Svi studiji imaju čajnu kuhinju kompletno opremljenu sa frižiderom, sudoperom, rešoom sa 2 ringle, kupatilo sa toaletom, tv, klima uređaj i balkon sa garniturom za sedenje. Objekat poseduje klima uređaj koji se dnevno doplaćuje 5 eura dnevo na licu mesta ukoliko želite. Korišćenje klima uređaja nije obavezno.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za klima uređaj je 5 € dnevno(doplata na licu mesta).

GPS koordinate ovog objekta su: 39.67830500, 19.83322100.

Vila Janis cene 2021

Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Janis" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Janis" ODMAH!