Vila Kristina

Krf apartmani: Vila Kristina

Vila Kristina je udaljena od plaže oko 400m, smeštene uz glavnu ulicu koja je prepuna kafe barova, restorana, supermarketa, i drugih trgovačkih radnji. U ponudi vile Kristina se nalazi  apartmana. U pitanju je objekat skladnog izgleda i arhitektonskog rešenja sa velikim bazenom sa ležaljkama i suncobranima u sopstevnom vrtu, ograđenom i odvojenom od glavne ulice Dasije. Objekat priža mogućnosti korišćenja sefa, koji nije uračunta u cenu najma, doplata na licu mesta. Upotreba klima uređaja nije uračunata cenu najma, doplata na licu mesta 5€ dnevno. Struktura smeštaja je kako sledi:

Apartman 02 / Studio 02: sadrži sobu sa dva ležaja, balkon sa garniturom za sedenje, kuhinjski deo (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, električni bokal i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, kupatilo sa peškirima, mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Apartman 04: sadrži dve odvojene spavaće sobe sa klimom i TV-om i dnevni boravak sa trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, električni bokal i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno

GPS koordinate ovog objekta su: 39.67303700, 19.83884000.

Vila Kristina cene 2022

Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati