Vila Bella Grecia

Krf apartmani: Vila Bella Grecia

Vila Bella Grecia se nalazi u mestu Moraitika, 20 km južno od grada Krfa. Udaljena je 250 m od plaže, nedaleko od centra. Vila Bella Grecia je hotel apartmanskog tipa. U sklopu vile se nalaze supermarket i mala pekara.  Vila Bella Grecia ima bazen  sa  ležaljkama  za  goste,  sef  (u  ceni), WiFi  (na  recepciji  i  prostoru  ispred  vile).  Smeštajne  jedinice  koje imamo u našoj ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, smešteni na prvom i drugom spratu sa  pogledom  ka  dvorištu,  bazenu  ili  na  ulicu  (oni  koji  gledaju  na  ulicu  su  nešto  bučniji).  Svaki studio ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo, peškire, terasu, TV, i klima uređaj (doplata na licu mesta 5 € dnevno).

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno

GPS koordinate ovog objekta su: 39.48501500, 19.92479900.

Vila Bella Grecia cene 2020

Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Bella Grecia" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Bella Grecia" ODMAH!