Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Hotel Ikos Odisia 5*


BazenBesplatan internetIzvan gradaParkingLiftA la carte restoranBarTeretanaAll inclusive
Dasia hoteli letovanje 2024:Hotel Ikos Odisia 5*


Gostima se sviđa zbog:

Poseduje bazen

Besplatan bežični internet

Mogućnost parkiranja

REZERVIŠITE ODMAH!

Hotel Ikos Odisia 5* je nootvoreni luksuzni hotel, nalazi se u mestu Dasia, oko 18 km od aerodroma na Krfu. Hotel se nalazi 200m od plaže, gde su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Od sadržaja hotel ima: recepciju koja radi 24h,restoran Mediteranske kuhinje i 5 a la carte restorana, barove, doktor (na poziv), lift, parking. Hotel ima 10 bazena (na otvorenom i zatvorenom) i odvojen dečiji bazen. Hotel takodje sadrži konferncijsku salu, mini klub i animacije za decu, večernje animacije, spa centar (uz doplatu), sportove na vodi (uz doplatu), terene za tenis, košarku i fudbal i odbojku na plaži. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.
Usluga u hotelu je na bazi all inclusive-a po principu švedskog stola, samoposluživanje.
Sve sobe u hotelu imaju Wi-Fi, balkon ili terasu, kupatilo, klimu, sef, mini bar, TV, telefon, krevetac na upit.
Superior Room Garden View - Površine oko 33m2, ima privatnu baštu, sadrži francuski ležaj ili dva odvojena ležaja + sofu, imaju pogled na baštu.
Superior Room Pool View - Površine oko 33m2, ima privatnu baštu, sadrži francuski ležaj ili dva odvojena ležaja + sofu, imaju pogled na bazen
Superior Room Private Garden Garden View - površine oko 3m2, sadrži francuski ležaj ili dva odvojena, panoramski pogled na baštu sa terasom.
Superior Room Private Garden Pool View
Promo Room - Površine oko 33m2, sadrži francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, pogodan za dve osobe.
Deluxe Junior Bungalow Suite Private Garden GV – Površine oko 45m2, ima privatnu baštu, sadrži francuski ležaj ili dva odvojena ležaja + sofu.
Deluxe Junior Bungalow Suite Private Garden SV - Površine oko 45m2, ima privatnu baštu, sadrži francuski ležaj ili dva odvojena ležaja + sofu, ima pogled na more.
Deluxe One Bedroom Bungalow Suite Balcony GV - Površine oko 70m2, ima odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak, sadrži francuski ležaj ili dva odvojena ležaja + sofu
Deluxe One Bedroom Bungalow Suite Balcony SV - površine 70m2, sadrži odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak, ima panoramski pogled na more.
Deluxe Two Bedroom Bungalow Suite Priv. Garden GV - površine 95 m2, sadrži odvojene 2 spavaće sobu i dnevni boravak, ima panoramski pogled na baštu i ima privatnu baštu.
Deluxe Two Bedroom Bungalow Suite Private Pool SV - površine 95 m2, sadrži odvojene 2 spavaće sobu i dnevni boravak, ima panoramski pogled na bazen i ima privatnu baštu.
Family Room Pool View - površine 66m2, sadrži francuski ležaj i sofu na razvlačenje. Soba sa balkonom gleda na bazen.
Junior Bungalow Suite Private Garden Pool View - površine 39m2, soba je otvorenog plana sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje. Soba ima privatnu baštu sa pogledom na bazen.
Junior Bungalow Suite Private Garden Sea View površine 39m2, soba je otvorenog plana sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje. Soba ima privatnu baštu sa pogledom na more.
Junior Suite Private Garden Pool View - površine 39m2, soba je otvorenog plana sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje. Soba ima privatnu baštu sa pogledom na bazen.
One Bedroom Bungalow Suite Balcony Pool View - površine 60m2, sadrži odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Soba sa balkonom gleda na bazen.
One Bedroom Bungalow Suite Balcony Sea View - površine 60m2, sadrži odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Soba sa balkonom gleda na more. 
One Bedroom Suite Balcony Garden View - površine 60m2, sadrži odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Soba sa balkonom gleda na baštu.
One Bedroom Suite Private Garden Garden View - površine 60m2, sadrži odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Soba sa privatnom baštom gleda na baštu.
Standard room side sea view - Površine oko 12m2, imaju bočni pogled na more. Pogodne su za smeštaj 2-3 osobe. Imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i pomoćni krevet.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

GPS koordinate ovog objekta su: 39.68777243137285, 19.846915011737902.Hotel Ikos Odisia 5* cene 2024

Za informacije i rezervacije pozovite
011/72 47 012, 72 39 603
Mob/Viber: 063 103 70 70


Hotelski cenovnik je izražen u vidu pretraživača (dinamički cenovnik), koji se menja i ažurira u realnom vremenu. Cenovik se nalazi u kartici "Proveri dostupnost".

Cena hotela se dobija nakon odabira termina, broja noćenja i broja osoba. Cena koju dobijete je konačna cena. Svi popusti, ukoliko su aktuelni (First minute, Last Minute, Black Friday itd), su uračunati u jedinstvenu cenu aranžmana i prikazuju se kao i redovna cena nakon odabira svih gore navedenih parametara.

Garantovana cena važi isključivo za uplatu celokupnog iznosa. U suprotnom, garantovani je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, agencija zadržava pravo da prilagodi cene, izmeni program putovanja ili otkaže putovanje. Troškovi promene već potvrđenih rezervacija iznose 1000 dinara po rezervaciji.

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 26.07.2024
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Dasia.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

Cene u tabeli su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

JID programa putovanja: 7084
Program putovanja:

1. dan: Dolazak i smeštaj u izabrani objekat. Ulazak u smeštajne jedinice je posle 15.00 časova na dan dolaska.

2. dan do poslednjeg dana boravka (u zavisnosti od izabranog broja noćenja): Boravak u izabranom objektu na bazi izabrane usluge.

3. Poslednji dan: Napuštanje smeštajne jedinice do 09.00 časova. Kraj usluga.

Program je rađen na bazi individualnih polazaka u navedenim terminima (ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju programa).

CENA ARANŽMANA JE OBJAVLJENA KAO JEDINSTVENA PRODAJNA CENA.

U cenu aranžmana je uračunato:
- Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja
- Troškovi organizacije programa i usluga lokalnog partnera u Grčkoj

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Boravišna taksa (plaća se na licu mesta): po smeštajnoj jedinici u hotelima po trenutno važećem cenovniku.
- Zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće. Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Za informacije o cenama kontaktirajte agente.
- Osiguranje od otkaza aranžmana – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
- Fakultativni izleti - iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera
- Ostali individualni i nepomenuti troškovi

Boravišna taksa:
Od  01.01.2018 je obavezna boravišna taksa koja se naplaćuje na recepciji hotela  po dolasku: Hoteli 5* - 4€ po sobi po noći, Hoteli 4* - 3€ po sobi po noći, Hoteli 3* i niže kategorije 1.5€- 2€ po sobi po noći  

Način plaćanja za hotelske rezervacije:
- Za rezervaciju je potrebno uplatiti 50% ukupnog iznosa aranžmana, osim ako početak putovanja nije manji od 15 dana. U tom slučaju, treba uplatiti ceo iznos aranžmana.
Konačna potvrda rezervacije će biti dostavljena najkasnije 48 sati nakon uplate akontacije. Ukoliko hotel ne potvrdi rezervaciju, organizator putovanja ima parvo da ponudi alternativnu opciju. Ako ponuđena alternativa ne odgovara, organizator putovanja ima pravo da raskine ugovor i celokupan iznos akontacije će biti refundiran.


Termini iskazani u cenovniku:
• Termini i smene koji su iskazani u cenovniku su fiksni, i ne mogu se menjati bez obzira na vrstu prevoza. Moguće je uzeti aranžmana na manji broj noćenja od navedenog u ponudi u cenovniku, ali u tom slučaju nema umanjenja cene.
Ukoliko je cena u ponudi iskazana za najam studija/apartmana, u tom slučaju nema umanjenja ukoliko putnik koristi sopstveni prevoz.

Predrezervacije:
• Ukoliko postoji mogućnost, telefonske predrezervacije važe 24h.

Rezervacija:
• Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od minimum 30% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na First i Last minute uplata, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije). Ostatak aranžmana se isplaćuje najkasnije do 15 dana pred putovanje.

Mogući načini plaćanja aranžmana:
1) Uplate u celosti do polaska:
• Gotovinske uplate jednoj od naših poslovnica
• Uplatom na naš tekući račun u bilo kojoj pošti ili banci

2) Odloženo - Čekovima građana
Avans 30% gotovniski prilikom rezervacije, a ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama deponovanjem čekovima građana, bez uvećanja. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva najkasnije do 15 novembra tekuće godine

3) Uplate iz inostranstva
• Za lica van teritorije republike Srbije, uplata aranžmana je moguća na naš devizni račun. Instrukcije za plaćanja dobijate prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

4) First i last minute ponude:
• Neophdna je uplata u celosti prilikom sklapanja ugovora o putovanju

Važno: Cene u tabeli su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Prilikom sklapanja ugovora putnik se odlučuje za način plaćanja. Jednom započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.

Boravišna taksa:
Taksa u studijima/apartmanima iznosi 0,50€ dnevno (cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno). Takse su podložne promenama. Ova taksa će se naplaćuje na licu mesta, nakon dolaska u smeštajne objekte.

Sopstveni prevoz:
- Po dolasku u letovalište putnici se sa voucher-om javljaju predstavniku koji ih smešta u izabrani smeštajni objekat. Kada planirate sopstveni prevoz do destinacije smatra se da je to individualno putovanje. Lično se raspitajte o ruti puta, dokumentaciji i opremi potrebnoj u vašem vozilu, zakonima u zemlji u koju idete i kroz koje prolazite. Napominjemo da je putnik sam odgovoran za svoje putovanje na destinaciju ukoliko koristi sopstveni prevoz. Detalji vezani za putovanje automobilom nalaze se i na www.mup.gov.rs i www.amss.org.rs. O svim detaljima, putnici se mogu raspitati i u agenciji. Ukoliko osoblje u agenciji nije u mogućnosti da odgovori na sva pitanja, molimo putnike da se raspitaju kod nadležnih organa. Uplatom smeštaja u određenom objektu, nema garancije da putnik na sopstvenom prevozu uz studio/apartman dobija i parking mesto. Ne zaboraviti zeleni karton (obavezan za Makedoniju), međunarodnu vozačku dozvolu i „AMS ovlašćenje“ ukoliko vlasnik vozila nije prisutan. Deo obavezne opreme za vozilo je i vatrogasni aparat.

Autobuski prevoz:
Vrši se autobusima turističke klase (visokopodan ili doubledecker). Prevoz se plaća najkasnije 15 dana pre početka puta. Autobus polazi dan ranije u odnosu na datume iz tabela. Moguće je prikupljanje putnika ispred svih motela na magistrali Beograd – Niš – Vranje. Ukoliko postoji transfer konekcija, mogući su i polasci iz drugih gradova iz Srbije (raspitati se u agenciji). Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka na destinaciji.
Prevoz male dece:
Po članu 31. Zakona o bezbednosti saobraćaja "Dete do tri godine starosti prevozi se u bezbednosnom sedištu, odnosno korpi, osim u vozilima za javni prevoz putnika".

Avio prevoz:
Vreme leta na čarter letovima, objavljuje se najčešće dva dana pre realizacije programa. Na čarter letovima ne postoje klase sedišta, tako da nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu, već se to radi na aerodromu, prilikom čekiranja. Prema međunarodnim standardima, u slučajevima kašnjenja letova, avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.

Zdravstveno osiguranje:
• Zbog izuzetno visokih troškova lečenja u inostranstvu, preporučujemo Vam da uplatite polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Osiguranje se odnosi se na zdravstvenu asistenciju koja je potrebna u slučaju iznenadne bolesti osiguranika ili posledica nesrećnog slučaja za vreme boravka u inostranstvu, kao i uslugu hitnog prevoza u Srbiju.
• Kod nas možete kupiti individualne ili porodične polise Putnog osiguranja po povoljnim cenama.

Napomene:
• Molimo Vas da pročitate i da se upoznate sa Uslovima korišćenja sajta.
• Troškovi promene već potvđenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena vile, računa se kao otkaz putovanja.
• Molimo Vas da proverite važnost Vaših putnih isprava
• Voucher, za putnike koji koriste sopstveni prevoz, se dobija u agenciji sedam dana pred polazak na put.
• Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura, su izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe, kupatila ili kuhinje
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
• Putnici koji nisu državljani Republike Srbije, i nemaju pasoš Republike Srbije, dužni su da se samostalno raspitaju o viznom režimu zemlje u koju putuju, kao i u tranzitnim zemljama.
Wireless internet - WiFi uređaj koji je instaliran u smeštajnom objektu podrazumeva WiFi spot (mesto) odnosno zonu u objektu gde je signal dostupan. Agencija nije u mogućnosti da garantuje, niti snosi odgovornost, za jačinu signala, pokrivenost apsolutno svih studija kao ni brzinu protoka. Ovime agencija ne obećava u ponudi niti garantuje WiFi signal u svakoj smeštajnoj jedinici
• Putnici su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i poštovanje kućnog reda. Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja klima uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
• U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a francuski ležaj (dve osobe) 185-190 cm sa 115-155 cm.
• Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.

Uz ovaj cenovnik vaze program i Opšti uslovi organizatora putovanja 123

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas:

1. Transparentnost – bez skrivenih troškova

2. Bez troškova obrade rezervacije

3. Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

4. Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Hotel Ikos Odisia 5*" na vreme!

REZERVIŠITE "Hotel Ikos Odisia 5*" ODMAH!

odgovor na upit u roku od 24h


Prijave i informacije
Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603