Dasija leži na istocnoj obali Krfa, udaljena svega 12 km od glavnog grada ostrva, Kerkire. Ovo turističko mesto nosi ime po obilju zelenila u zaleđu koje zahvata predeo od brda pa do same plaže, a reč „dasos“ na grčkom označava šumu. Plaža je pešcano - šljunkovita sa šetalištem dugim 3 km, te mnogobrojnim barovima, tavernama, kafeima i prodavnicama.

Vile i apartmani su pažljivo birani, i predstavljaju verovatno najbolju ponudu koju Dasija ima da ponudi.

Krf apartmani letovanje 2022 preko 5 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:

Vila Ildi

BazenBesplatan internetPogled na moreIzvan centraDvorištePaket aranžmani

Vila Ildi
Letovanje Krf 2022

Vila Ildi je udaljena od plaže oko 400 i 250 metara od centra Dasije i na blagom uzvišenju preko puta hotela Eliana. U ponudi ima dvokrevetne i trokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane (sastavljene dveju odvojenih prostorija). Svi studiji imaju čajnu kuhinju, frizider, rešo sa dve ringle, i posudje za odgovarajući broj osoba, kupatilo sa toaletom, Tv, klima uređaje i balkon koji gleda na baštu sa garniturom za sedenje. Parking obezbedjen. Velika bašta puna zelenila u kojoj se nalazi bazen, suncobrani i ležaljke. Upotreba klime 5 eura dnevno, plaća se na licu mesta ukoliko imate potrebu za njom.

Vila Aleksandra 1

Izvan gradaMirna lokacijaDvorište

Vila Aleksandra 1
Letovanje Krf 2022

Vila Alexandra 1 je smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor i ako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen oko 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom. Alexandra I raspolaže sa dvanaest ukusno uređenih apartmana. Struktura smeštaja je kako sledi: Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima. Klima se doplaćuje - 5 evra dnevno. Plaćanje na recepciji.

Vila Aleksandra 2

Izvan gradaMirna lokacijaDvorišteZa parove

Vila Aleksandra 2
Letovanje Krf 2022

Kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa mediteranskim rastinjem. Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor i ako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen oko 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom. Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.. Alexandra 2 raspolaže sa šest ukusno uređenih apartmana. Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojeni kuhinjski deo (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima.

Vila Dimitris

Na plažiBesplatan internetAC u ceni

Vila Dimitris
Letovanje Krf 2022

Vila Dimitris se nalazi u mestu Dasija. Vila se nalazi na samoj obali u blizini hotela Chandris i bazena Malibu. Autobuska stanica i supermarket su udaljeni 250m a u neposrednoj blizini se nalazi šetalište uz more, kafei, restorani. Vila raspolaže sa 1/2+1 studijima. Svi studiji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om. Struktura smeštaja je kako sledi: 1/2+1 ST = 2 singl kreveta + pomoćni ležaj

Vila Lola

Na plažiUdaljenost od plaže do 30mUdaljenost od plaže do 100mLuksuzni smeštaj

Vila Lola
Letovanje Krf 2022

Vila Lola je novija kuća, lepo uređena i održavana, sa sopstvenim velikim vrtom sa negovanom travom i velikim bazenom sa ležaljkama i suncobranima. Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u samom centru Dasije, prekoputa Chandris hotela i dela Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 300m. Svojim položajem, okružena zelenilom i bazenom pruža mir i odmor i ako se nalazi u centralnom delu letovališta Dasije sa brojnim café barovima, restoranima, marketima, internet café-ima. Do centra glavnog grada Krfa ima oko 12km, a stiže se odličnom gradskom autobuskom vezom. Vila Lola raspolaže sa 16 veliki i lepo uređenih apartmana. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma, doplata na licu mesta 5€ dnevno. Vila Lola poseduje parking. Struktura smeštaja je kako sledi: Apartman 03: sadrži sobu sa dva ležaja i velikim balkonom sa garniturom za sedenje, veliki dnevni boravak sa ležajem, stolom za ručavanje i kuhinjskim delom (frižider, štednjak sa dve ringle, aspirator, električni bokal, aparat za kafu, toster, sudopera i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, wi-fi internet (besplatan), sef, fen, kupatilo sa peškirima. Apartman 04: sadrži dve sobe sa po dva ležaja ili jednu sobu sa dva ležaja i veliki dnevni boravak sa dva ležaja, apartman je klimatizovan, sobe imaju izlaz na veliki balkon sa garniturom za sedenje, dnevni boravak je sa stolom za ručavanje i kuhinjskim delom (frižider, štednjak sa dve ringle, aspirator, električni bokal, aparat za kafu, toster, sudopera i posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, wi-fi internet (besplatan), sef, fen, kupatilo sa peškirima. Apartman 05: sadrži dve sobe sa po dva ležaja, klimatizovane i imaju izlaz na veliki balkon sa garniturom za sedenje, veliki dnevni boravak sa petim ležajem - sofa na rasklapanje, sto za ručavanje i kuhinjski deo (frižider, štednjak sa dve ringle, aspirator, električni bokal, aparat za kafu, toster, sudopera i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, wi-fi internet (besplatan), sef, fen, kupatilo sa peškirima.

Vila Aleksandra 3

Izvan gradaMirna lokacijaDvorišteZa parove

Vila Aleksandra 3
Letovanje Krf 2022

Kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa mediteranskim rastinjem.  Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor i ako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen oko 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom. Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.. Alexandra 3 raspolaže sa šest ukusno uređenih apartmana. Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima.

Mislite na odmor!