Dasija leži na istocnoj obali Krfa, udaljena svega 12 km od glavnog grada ostrva, Kerkire. Ovo turističko mesto nosi ime po obilju zelenila u zaleđu koje zahvata predeo od brda pa do same plaže, a reč „dasos“ na grčkom označava šumu. Plaža je pešcano - šljunkovita sa šetalištem dugim 3 km, te mnogobrojnim barovima, tavernama, kafeima i prodavnicama.

Krf apartmani letovanje 2021 preko 0 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:

Vila Aleksandra 1

Izvan gradaMirna lokacijaDvorište

Vila Aleksandra 1
Letovanje Krf 2021

Vila Alexandra 1 je smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor i ako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen oko 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom. Alexandra I raspolaže sa dvanaest ukusno uređenih apartmana. Struktura smeštaja je kako sledi: Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima. Klima se doplaćuje - 5 evra dnevno. Plaćanje na recepciji.

Vila Aleksandra 2

Izvan gradaMirna lokacijaDvorišteZa parove

Vila Aleksandra 2
Letovanje Krf 2021

Kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa mediteranskim rastinjem. Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor i ako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen oko 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom. Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.. Alexandra 2 raspolaže sa šest ukusno uređenih apartmana. Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojeni kuhinjski deo (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima.

Vila Aleksandra 3

Izvan gradaMirna lokacijaDvorišteZa parove

Vila Aleksandra 3
Letovanje Krf 2021

Kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa mediteranskim rastinjem.  Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor i ako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen oko 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom. Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.. Alexandra 3 raspolaže sa šest ukusno uređenih apartmana. Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima.