Dasija leži na istocnoj obali Krfa, udaljena svega 12 km od glavnog grada ostrva, Kerkire. Ovo turističko mesto nosi ime po obilju zelenila u zaleđu koje zahvata predeo od brda pa do same plaže, a reč „dasos“ na grčkom označava šumu. Plaža je pešcano - šljunkovita sa šetalištem dugim 3 km, te mnogobrojnim barovima, tavernama, kafeima i prodavnicama.

Krf apartmani letovanje 2019 preko 10 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:

Vila Ildi

BazenBesplatan internetPogled na moreIzvan centraDvorištePaket aranžmani

Vila Ildi
Letovanje Krf 2019

Vila Ildi je udaljena od plaže oko 400 i 250 metara od centra Dasije i na blagom uzvišenju preko puta hotela Eliana. U ponudi ima dvokrevetne i trokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane (sastavljene dveju odvojenih prostorija). Svi studiji imaju čajnu kuhinju, frizider, rešo sa dve ringle, i posudje za odgovarajući broj osoba, kupatilo sa toaletom, Tv, klima uređaje i balkon koji gleda na baštu sa garniturom za sedenje. Parking obezbedjen. Velika bašta puna zelenila u kojoj se nalazi bazen, suncobrani i ležaljke. Upotreba klime 5 eura dnevno, plaća se na licu mesta ukoliko imate potrebu za njom.

Vila Aleksandra 1

U centruMirna lokacijaDvorišteAvio aranžmani

Vila Aleksandra 1
Letovanje Krf 2019

Vila Alexandra 1 je smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor i ako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen oko 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom. Alexandra I raspolaže sa dvanaest ukusno uređenih apartmana. Struktura smeštaja je kako sledi: Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima. Klima se doplaćuje - 5 evra dnevno. Plaćanje na recepciji.

Vila Aleksandra 2 i 3

U centruDvorišteAvio aranžmani

Vila Aleksandra 2 i 3
Letovanje Krf 2019

Kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa mediteranskim rastinjem.  Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena oko 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor i ako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen oko 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom. Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.. Alexandra 2 raspolaže sa šest ukusno uređenih apartmana. Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojeni kuhinjski deo (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima. Alexandra 3 raspolaže sa šest ukusno uređenih apartmana. Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima.

Vila Dimitris

Na plažiBesplatan internetAC u ceni

Vila Dimitris
Letovanje Krf 2019

Vila Dimitris se nalazi u mestu Dasija. Vila se nalazi na samoj obali u blizini hotela Chandris i bazena Malibu. Autobuska stanica i supermarket su udaljeni 250m a u neposrednoj blizini se nalazi šetalište uz more, kafei, restorani. Vila raspolaže sa 1/2+1 studijima. Svi studiji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om. Struktura smeštaja je kako sledi: 1/2+1 ST = 2 singl kreveta + pomoćni ležaj

Vila Kristina

BazenDvorišteRoštiljSefAvio aranžmani

Vila Kristina
Letovanje Krf 2019

Vila Kristina je udaljena od plaže oko 400m, smeštene uz glavnu ulicu koja je prepuna kafe barova, restorana, supermarketa, i drugih trgovačkih radnji. U ponudi vile Kristina se nalazi  apartmana. U pitanju je objekat skladnog izgleda i arhitektonskog rešenja sa velikim bazenom sa ležaljkama i suncobranima u sopstevnom vrtu, ograđenom i odvojenom od glavne ulice Dasije. Objekat priža mogućnosti korišćenja sefa, koji nije uračunta u cenu najma, doplata na licu mesta. Upotreba klima uređaja nije uračunata cenu najma, doplata na licu mesta 5€ dnevno. Struktura smeštaja je kako sledi: Apartman 02 / Studio 02: sadrži sobu sa dva ležaja, balkon sa garniturom za sedenje, kuhinjski deo (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, električni bokal i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, kupatilo sa peškirima, mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje. Apartman 04: sadrži dve odvojene spavaće sobe sa klimom i TV-om i dnevni boravak sa trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, električni bokal i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, sef, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.