Kasiopi je udaljen 35 km od aerodroma i glavnog grada ostrva Krfa. Smešten je u severoistočnom delu Krfa na nevelikom poluostrvu a u neposrednoj blizini su čak 4 šljunkovite plaže koje su od jezgra Kasiopija udaljene desetak minuta laganog hoda: Kalamionas, Pipitos, Kanoni i Bataria. Da je mesto bilo nekadašnje Mletačko utvrđenje svedoče ostaci tvrđave u samom pristaništu. Središnji deo čini živopisna luka sa jahtama i čamcima te lokalni trg na kome je centar večernjih zbivanja.

Vile i apartmani su pažljivo birani, i predstavljaju verovatno najbolju ponudu koju Kasiopi ima da ponudi.

Krf apartmani letovanje 2022 preko 5 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:

Vila Nelly

Udaljenost od plaže do 30mBazenPogled na moreU centruAvio aranžmani

Vila Nelly
Letovanje Krf 2022

Vila Nelly je moderna i elegantna vila sa bazenom, smeštena na samoj plaži Kalamiona u centru Kasiopija. Vila Nelly je udaljena oko 150m od centra gradića i turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama. Klima se doplaćuje - doplata po danu std 02 - 5 eur, app 03 - 8 eur, app 04 - 10 eur. Plaćanje na recepciji. Struktura smeštaja je kako sledi: Studio 2: soba sa dva kreveta i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, kupatilo, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje. Apartman 03 + 1: jedna spavaća soba sa dva ležaja, dnevni boravak sa jednim standardnim i jednim pomoćnim ležajem sa trpezarijskim i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), dva klima uređaja, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje. Apartman 04 + 1: dve odvojene spavaće sobe sa po dva ležaja, dnevni boravak sa dodatnim pomoćnim ležajem i sa trpezarijskim i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima u svim prostorijama (3 klima uređaja), kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Vila Tea

Besplatan internetIzvan centraMirna lokacijaDvorišteSefAvio aranžmani

Vila Tea
Letovanje Krf 2022

Vila Tea raspolaže zajedničkim cvetnim vrtom i terasom punom mediteranskog rastinja sa koje se pruža predivan pogled na more, plažu i luku. Vila je od plaže udaljena 120m, a od centra Kasiopija oko 400 m. Vila sa apartmanima izgrađena je na uzvišenju – padini iznad glavnog puta, blizu šljunkovite plaže Kalamionas i nadomak centra Kasiopija. Do gradske plaže Kalamionas se dolazi silazeći sa prelepe terase vrta niz 40-ak stepenika, desetak metara niz pešačku padinu i oko 80 metara duž puta. Prodavnice i restorani su u blizini. Slikovita luka Kassiopi i mnogobrojne plaže na šljunkovitim sprudovima, među kojima se izdvaja prelepa plaža Batarija, dostupne su putem koji prolazi duž obale. Struktua smeštaja je kako sledi: Apartman 02+2: apartmani, moderno i savremeno opremljeni su na prvom i drugom spratu i svi poseduju prostrani balkon sa prekrasnim pogledom na more. Apartmani sadrže spavaću sobu sa dva kreveta i balkonom, sobu sa dva standardna ležaja ili jednom sofom na razvlačenje (prema potrebi), pultom za obedovanje i delom za kuhinju (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, električni bokal, posuđe za odgovarajući broj osoba), klimu, TV, sef, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje. Klima se doplaćuje – 6 eur dnevno. Plaćanje na recepciji. Vila ima besplatan wi-fi internet, sef.

Mislite na odmor!