Kasiopi je udaljen 35 km od aerodroma i glavnog grada ostrva Krfa. Smešten je u severoistočnom delu Krfa na nevelikom poluostrvu a u neposrednoj blizini su čak 4 šljunkovite plaže koje su od jezgra Kasiopija udaljene desetak minuta laganog hoda: Kalamionas, Pipitos, Kanoni i Bataria. Da je mesto bilo nekadašnje Mletačko utvrđenje svedoče ostaci tvrđave u samom pristaništu. Središnji deo čini živopisna luka sa jahtama i čamcima te lokalni trg na kome je centar večernjih zbivanja.

Krf apartmani letovanje 2021 preko 0 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:

Vila Tea

Besplatan internetIzvan centraMirna lokacijaDvorišteSefAvio aranžmani

Vila Tea
Letovanje Krf 2021

Vila Tea raspolaže zajedničkim cvetnim vrtom i terasom punom mediteranskog rastinja sa koje se pruža predivan pogled na more, plažu i luku. Vila je od plaže udaljena 120m, a od centra Kasiopija oko 400 m. Vila sa apartmanima izgrađena je na uzvišenju – padini iznad glavnog puta, blizu šljunkovite plaže Kalamionas i nadomak centra Kasiopija. Do gradske plaže Kalamionas se dolazi silazeći sa prelepe terase vrta niz 40-ak stepenika, desetak metara niz pešačku padinu i oko 80 metara duž puta. Prodavnice i restorani su u blizini. Slikovita luka Kassiopi i mnogobrojne plaže na šljunkovitim sprudovima, među kojima se izdvaja prelepa plaža Batarija, dostupne su putem koji prolazi duž obale. Struktua smeštaja je kako sledi: Apartman 02+2: apartmani, moderno i savremeno opremljeni su na prvom i drugom spratu i svi poseduju prostrani balkon sa prekrasnim pogledom na more. Apartmani sadrže spavaću sobu sa dva kreveta i balkonom, sobu sa dva standardna ležaja ili jednom sofom na razvlačenje (prema potrebi), pultom za obedovanje i delom za kuhinju (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, električni bokal, posuđe za odgovarajući broj osoba), klimu, TV, sef, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje. Klima se doplaćuje – 6 eur dnevno. Plaćanje na recepciji. Vila ima besplatan wi-fi internet, sef.