Ipsos – letovalište smešteno u koloritnom zalivu na udaljenosti od 14 kilometara od grada Krfa, sa jednom od najpopularnijih plaža „ Zlatna milja“, koja se proteže duž celog naselja. Naročito je popularan kod omladine zbog brojnih mogućnosti za zabavu i noćni provod. Ipsos ima delom peščanu delom šljunkovitu plažu dužine oko 1600 m koja je nosilac „Plave zastave“ na kojoj su zastupljeni sportovi na vodi. Iz Ipsosa se pruža lep pogled na kontinentalni deo Grčke, obalu Albanije, te na okolne brežuljke i maslinjake kao i na najviši vrh Krfa - Pantokrator.

Krf apartmani letovanje 2019 preko 15 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:

Vila Zevs

BazenBesplatan internetDvorište

Vila Zevs
Letovanje Krf 2019

Vila Zevs je udaljena oko 500 m od plaže. Nalazi se u mirnom okruženju na prelasku mesta Ipsos u Pirgi, koji su spojeni. Ovaj apart kompleks se sastoji iz dva objekta koji su smešteni u prelepo uređenom dvorištu sa bazenom. Objekat raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svaka smeštajna jedinica je opremljena sa čajnom kuhinjom, TWC, TV, WiFi, klima uređajem čije korišćenje se doplaćuje 5 eur dnevno, kao i lepim terasama koje gledaju na bazen ili ulicu. U dvorištu postoji prostrija za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka, kao i kupatila. Posteljina i peškiri se menjaju svakih 5 dana. Strukura smeštaja je kako sledi:1/2 studio: dva standardna ležaja;1/3 studio: tri standardna ležaja.

Vila Ria

Besplatan internetNov nameštajZa porodice

Vila Ria
Letovanje Krf 2019