Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

60% smeštaja na destinaciji Krf je rasprodato. Da li ste razmišljali o smeštaju u blizini?

rezervisano

Ipsos – letovalište smešteno u koloritnom zalivu na udaljenosti od 14 kilometara od grada Krfa, sa jednom od najpopularnijih plaža „ Zlatna milja“, koja se proteže duž celog naselja. Naročito je popularan kod omladine zbog brojnih mogućnosti za zabavu i noćni provod. Ipsos ima delom peščanu delom šljunkovitu plažu dužine oko 1600 m koja je nosilac „Plave zastave“ na kojoj su zastupljeni sportovi na vodi. Iz Ipsosa se pruža lep pogled na kontinentalni deo Grčke, obalu Albanije, te na okolne brežuljke i maslinjake kao i na najviši vrh Krfa - Pantokrator.


Krf apartmani letovanje 2018 preko 25 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:


Vila Andrea

AC u ceniLuksuzni smeštajU centru

Vila Andrea
Letovanje Krf 2018

Vila Andrea usred stoletnih maslina sa životnim prostorom koji vas neće razočarati. Smeštena u mirnom delu Ipsosa, pogodnom za odmor, a opet vrlo blizu svih dešavanja koja Ipsos pruža. Plaža i centar – 500m (blagi uspon). Krf 14 km – redovni autobuski polasci sa svakih 20 minuta (1.60eur). Vila Andrea raspolaže sa 6 studija sa 2 kreveta + 2 duplex apartmana sa 4 kreveta. Studio: studija su sa dva kreveta i kuhinjskim delom, kupatilo, balkon, A/C- uključen u cenu. Nemaju TV. Duplex apartmani: Dve potpuno odvojene spavaće sobe sa odvojenim kuhinjskim delom, kupatilo,balkon, A/C- uključen u cenu. Nemaju TV. Ostalo: Ceo posed je ogradjen i ima prilično veliko dvorište sa starim maslinjacima i baštenskim stolicama od kovanog gvoždja i stolovima. Čišćenje i posteljina: Gosti ulaze u čiste aparmane i tokom boravka se sami brinu o higijeni apartmana. Promena peškira i posteljine na 5 dana

Vila Zevs

BazenBesplatan internetDvorište

Vila Zevs
Letovanje Krf 2018

Vila Zevs je udaljena oko 500 m od plaže. Nalazi se u mirnom okruženju na prelasku mesta Ipsos u Pirgi, koji su spojeni. Ovaj apart kompleks se sastoji iz dva objekta koji su smešteni u prelepo uređenom dvorištu sa bazenom. Objekat raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svaka smeštajna jedinica je opremljena sa čajnom kuhinjom, TWC, TV, WiFi, klima uređajem čije korišćenje se doplaćuje 5 eur dnevno, kao i lepim terasama koje gledaju na bazen ili ulicu. U dvorištu postoji prostrija za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka, kao i kupatila. Posteljina i peškiri se menjaju svakih 5 dana. Strukura smeštaja je kako sledi:1/2 studio: dva standardna ležaja;1/3 studio: tri standardna ležaja.

Vila Minas lux

Udaljenost od plaže do 30mBazenBesplatan internetLuksuzni smeštajU centruZa parovePaket aranžmani

Vila Minas lux
Letovanje Krf 2018

Vila Minas lux se nalazi u letovalištu Ipsos, i smeštena je na svega 120m od plaže, sastoji se iz centralne zgrade i dva bungalova lux kategorije. Vila Minas lux poseduje bazen sa ležaljkama i barom. U ponudi ima dva duplexa sa po dve sobe u kojima se nalaze po dva kreveta i jedan pomoćni, dva duplexa sa dve sobe po dva kreveta i bungalov sa tri ležaja. Svi kapaciteti imaju čajnu kuhinju, frižider, rešo sa dve rinle, posuđe za odgovarajući broj osoba, kupatilo, tv, klima uređaj i balkon koji gleda na bazen, WI-FI internet. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma, doplata na licu mesta 5€dnevno. Struktura smeštaja je kako sledi: - Dvokrevetni apartman se sastoji iz kuhinjsko-trpezarijskog dela u kome se nalazi sofa kao pomoćni ležaj i spavaće sobe sa dva ležaja. - Apartman 1/3-1/4 se sastoji iz kuhinjsko-trpezarijskog dela sa jednim, odnosno dva ležaja i spavaće sobe sa dva ležaja. - Duplex 1/4 se sastoji iz kuhinjsko-trpezarijskog dela sa sofom kao pomoćnim ležajem i dve odvojene spavaće sobe sa po dva ležaja.

Vila Eleni

Udaljenost od plaže do 30mBazenPaket aranžmaniAvio aranžmaniBar

Vila Eleni
Letovanje Krf 2018

Vila Eleni se nalazi u mestu Ipsos, na 270m udaljenosti od plaže. Ova vila u svojoj ponudi ima dvokrevetne i trokrevetne studije sa mogućnošću dodavanja po jednog kreveta. Svi studiji imaju čajnu kuhinju, frizider, rešo sa dve ringle, i posudje za odgovarajući broj osoba, kupatilo sa toaletom, Tv, WIFI, klima uređaje i balkon koji gleda na baštu sa garniturom za sedenje. Upotreba klime se plaća na licu mesta 5 eura dnevno. Vila Eleni poseduje parking, bazen, bar na bazenu, Wi Fi internet, a čišćenje i zamena posteljine i peškira je na 5 dana boravka.

Vila Aneta

BazenPaket aranžmani

Vila Aneta
Letovanje Krf 2018

Vila Aneta je smeštena na oko 150m udaljenosti od plaže. Ovaj objekat raspolaže sa studijima koji su predviđeni za smeštaj dve osobe. Sve smeštajne jedinice vile Aneta su opremljene čajnom kuhinjom (sa osnovnim posuđem), kupatilom, terasom kao i duplexima 1/4  koji se sastoje iz čajne kuhinje, dve odvojene spavaće sobe, kupatilom i tersom.  Vila nije klimatizovana. Svaki studio i duplex poseduje ventilator čije se korišćenje ne naplaćuje.

Vila Mihalis

Za parovePaket aranžmani

Vila Mihalis
Letovanje Krf 2018

Vila Mihalis se nalazi u mirnom delu Ipsosa na 250m od plaže. Smeštaj je u dvokrevetnim stuijima sa mogućnošću dodavanja trećeg pomoćnog ležaja. Studiji su standardno opremljeni sat tv, kupatilo, terasa (izuzev 4 studija koja nemaju terasu), čajna kuhinja sa posuđem za odgovarajući broj osoba, frižider, WI-FI. Vila nije klimatizovana.