Ipsos – letovalište smešteno u koloritnom zalivu na udaljenosti od 14 kilometara od grada Krfa, sa jednom od najpopularnijih plaža „ Zlatna milja“, koja se proteže duž celog naselja. Naročito je popularan kod omladine zbog brojnih mogućnosti za zabavu i noćni provod. Ipsos ima delom peščanu delom šljunkovitu plažu dužine oko 1600 m koja je nosilac „Plave zastave“ na kojoj su zastupljeni sportovi na vodi. Iz Ipsosa se pruža lep pogled na kontinentalni deo Grčke, obalu Albanije, te na okolne brežuljke i maslinjake kao i na najviši vrh Krfa - Pantokrator.

Krf apartmani letovanje 2020 preko 15 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:

Vila Minas lux

Udaljenost od plaže do 30mBazenBesplatan internetLuksuzni smeštajU centruZa parovePaket aranžmani

Vila Minas lux
Letovanje Krf 2020

Vila Minas lux se nalazi u letovalištu Ipsos, i smeštena je na svega 120m od plaže, sastoji se iz centralne zgrade i dva bungalova lux kategorije. Vila Minas lux poseduje bazen sa ležaljkama i barom. U ponudi ima dva duplexa sa po dve sobe u kojima se nalaze po dva kreveta i jedan pomoćni, dva duplexa sa dve sobe po dva kreveta i bungalov sa tri ležaja. Svi kapaciteti imaju čajnu kuhinju, frižider, rešo sa dve rinle, posuđe za odgovarajući broj osoba, kupatilo, tv, klima uređaj i balkon koji gleda na bazen, WI-FI internet. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma, doplata na licu mesta 5€dnevno. Struktura smeštaja je kako sledi: - Dvokrevetni apartman se sastoji iz kuhinjsko-trpezarijskog dela u kome se nalazi sofa kao pomoćni ležaj i spavaće sobe sa dva ležaja. - Apartman 1/3-1/4 se sastoji iz kuhinjsko-trpezarijskog dela sa jednim, odnosno dva ležaja i spavaće sobe sa dva ležaja. - Duplex 1/4 se sastoji iz kuhinjsko-trpezarijskog dela sa sofom kao pomoćnim ležajem i dve odvojene spavaće sobe sa po dva ležaja.

Vila Mihalis

Za parovePaket aranžmani

Vila Mihalis
Letovanje Krf 2020

Vila Mihalis se nalazi u mirnom delu Ipsosa na 250m od plaže. Smeštaj je u dvokrevetnim stuijima sa mogućnošću dodavanja trećeg pomoćnog ležaja. Studiji su standardno opremljeni sat tv, kupatilo, terasa (izuzev 4 studija koja nemaju terasu), čajna kuhinja sa posuđem za odgovarajući broj osoba, frižider, WI-FI. Vila nije klimatizovana.