Vila Eli

Krf apartmani: Vila Eli

- Klima bez doplate
- Vila ima pogled na more

Vila Eli je "B" kategorije, i sastoji se od dve vile: Vile Eli 1 i 2. Ove vile nalaze se u centru mesta Kasiopi, iza same promenade i lučice sa brojnim prodavnicama, marketima, restoranima od kojih neki rade celu noć. Smeštene su u velikom dvorištu sa tradicionalnim grčkim mediteranskim rastinjem. Svaki apartman je zasebna vila. Na stotinak metara iznad vile se nalazi veliki bazen sa pool barom (piće obavezno). Udaljena je od najlepše plaže Bataria ne više od 5 minuta hoda (oko 300 m). Idealna lokacija i ambijent učiniće vaše letovanje na Krfu još prijatnijim.

Apartmani u vili Eli su izuzetno prostrani sa standardnim nameštajem, dve spavaće sobe i velikim dnevnim boravkom sa trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, aparat za kafu, šporet sa četri ringle i rerna, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilom sa tuš/wc, velikim balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje sa pogledom na centar Kasiopija i more.

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

Vila Eli cene 2019

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Eli" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Eli" ODMAH!