Vila Limani

Krf apartmani: Vila Limani

- Vila ima pogled na more

- U centru Kasiopija

- Bazen

Vila Limani je elegantna vila sa bazenom, smeštena u centru Kasiopija iznad same obale u blizine turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama. Najlepša plaža - Bataria, jedna od brojnih u Kasiopiju, udaljena je samo oko 200m. Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji. Struktura smeštaja je kako sledi:

Apartmani 02 + 1: spavaća soba sa dva kreveta i balkonom, trpezarija sa dodatnim ležajem, trpezarijskim stolom i delom za kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Apartmani 04 + 1: dve odvojene spavaće sobe, dnevni boravak sa dodatnim ležajem sa trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), dva kupatila sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. klima se doplaćuje , 5€ dnevno, na recepciji

GPS koordinate ovog objekta su: 39.79129600, 19.92207300.

Vila Limani cene 2022

Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati