Vila Sotiris

Krf apartmani: Vila Sotiris

- Vila ima pogled na more

Vila Sotiris je vila u centru Kasiopija, udaljena oko 100 m od glavnog trga sa šetalištem pored turističke luke sa brojnim prodavnicama, marketima, restoranima, kafeterijama od kojih neki rade celu noć. Neposredno do vile nalazi se veliki uslužni bazen sa delom za decu, koji mogu koristiti gosti vile uz konzumaciju kafe ili osvežavajućih pića. Udaljenost od najlepše plaže Bataria je ne više od 300 m, a gradske plaže Kalamionas oko 200 m. Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji. Struktura smeštaja je kako sledi:

Apartmani 02, 03 i 04: moderan nameštaj, jedna ili dve spavaće sobe i veliki dnevni boravak sa dodatnim standardnim ležajem, trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, aparat za kafu, štednjak sa dve ringle i rernom, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje, sa pogledom na centar Kasiopija i more.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja 5€ dnevno

GPS koordinate ovog objekta su: 39.78896700, 19.92346200.

Vila Sotiris cene 2019

Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Sotiris" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Sotiris" ODMAH!