Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603Tipičan turistički centar smešten na na istočnom delu Krfa i proteže se duž priobalnog puta koji povezuje grad Krf i Lefkimi. Kroz čitavo mesto provlači se duga peskovita plaža (oko 5 km). Glavni grad ostrva, Krf, je na udaljenosti od 18 km. Moraitika daje mogućnost za miran odmor ali i za uživanje u bogatom noćnom provodu. Naziv Moraitika potiče još od 1540. god. i vezuje se za pleme Morais koje je osnovalo ovo mesto stigavši sa Peloponeza.

Najbitnije atrakcije Moraitike su, osim pešcanih plaža, građevine iz rimskog perioda, stari deo na uzvišenju iznad mesta (Ano Moraitika) kao i ušće živopisne reke Mesongi koja Moraitiku odvaja od istoimenog mesta. Moraitiku kao izbor za prijatan odmor preporučuju i drugi sadržaji: taverne, brojni kafei, diskoteke,radnje i butici...


Krf apartmani letovanje 2020 preko 20 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:


Vila Bella Grecia

BazenDvorišteSefPaket aranžmaniAvio aranžmani

Vila Bella Grecia
Letovanje Krf 2020

Vila Bella Grecia se nalazi u mestu Moraitika, 20 km južno od grada Krfa. Udaljena je 250 m od plaže, nedaleko od centra. Vila Bella Grecia je hotel apartmanskog tipa. U sklopu vile se nalaze supermarket i mala pekara.  Vila Bella Grecia ima bazen  sa  ležaljkama  za  goste,  sef  (u  ceni), WiFi  (na  recepciji  i  prostoru  ispred  vile).  Smeštajne  jedinice  koje imamo u našoj ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, smešteni na prvom i drugom spratu sa  pogledom  ka  dvorištu,  bazenu  ili  na  ulicu  (oni  koji  gledaju  na  ulicu  su  nešto  bučniji).  Svaki studio ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo, peškire, terasu, TV, i klima uređaj (doplata na licu mesta 5 € dnevno). 

Vila Corfiota

Udaljenost od plaže do 100mBesplatan internetParkingDvorištePaket aranžmaniAvio aranžmani

Vila Corfiota
Letovanje Krf 2020

Vila Corfiota se nalazi u mestu Moraitika, udaljena je oko 150m od centra mesta i samo nekoliko minuta hoda od plaže. Vila Corfiota je okružena velikom zelenom baštom i ima privatni parking. U svojoj ponudi, ovaj objekat nudi smeštaj u dvokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom i drugom spratu objekta. Svi studiji vile Corfiota imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5€ dnevno).

Vila Aquarius

BazenBesplatan internetDvorištePaket aranžmaniAvio aranžmani

Vila Aquarius
Letovanje Krf 2020

Vila Aquarius se nalazi u mestu Moraitika, nedaleko od samog centra i oko 250 metara udaljena od plaže. Vila Aquarius se nalazi odmah pored vile Bella Grecia i u neposrednoj blizini se nalaze super market i pekara. U našoj ponudi su dvokrevetni studiji i četvorokrevetni apartmani koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5€ dnevno). Gosti vile Aquarius mogu da koriste bazen vile Bella Grecia.