Najpoznatije letovalište na severnoj obali Krfa, na 40 km udaljenosti od glavnog grada ostrva. Čuveno je po "kanalu ljubavi" a lokalna legenda kaže da će onaj ko ga prepliva ubrzo pronaći ljubav svog života. Canal d'Amour obezbedio je svetsku reputaciju Sidariju zahvaljujući retkom prirodnom fenomenu spektakularnim hridima od peščanika i okolnim lekovitim glinenim stenjem. Sidari odlikuju dve divne peščane plaže koje sežu duboko u kopno. Impresivan je i zalazak sunca na plaži Sunset beach, odmah pored Sidarija. Sidari je čuven po vrhunskim klubovima i diskotekama, omiljen je kod engleskih turista pa je u njemu znatan broj pabova a postoji i preko 40 taverni.

Krf apartmani letovanje 2019 preko 15 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:

Vila Katarina

Besplatan internetDvorišteZa porodice

Vila Katarina
Letovanje Krf 2019

Objekat je udaljen od plaže 150 m, a od čuvenog i nadaleko poznatog „Kanala ljubavi” 700 m. Ovaj apart kopleks je okružen prelepom baštom u kojoj imate mogućnost da uživate u miru, na ležaljkama, okruženi prirodom. Iako ovaj smeštaj nudi zagarantovnai mir i odmor, kada se poželite letnje vreve veoma brzo ćete stići do nje. Gosti ovog objekta na raspolaganju imaju bazen koji se nalazi u objektu pored. Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim, četverokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Svaka smeštajna jedinica je opremljena sa čajnom kuhinjom, TWC, TV, WiFi, klima uređajem čije korišćenje se doplaćuje 5 eur dnevno, kao i terasama. Posteljina i peškiri se menjaju svakih 5 dana.