Vila Andrea

Krf apartmani: Vila Andrea

- Klima bez doplate

Vila Andrea usred stoletnih maslina sa životnim prostorom koji vas neće razočarati. Smeštena u mirnom delu Ipsosa, pogodnom za odmor, a opet vrlo blizu svih dešavanja koja Ipsos pruža. Plaža i centar – 500m (blagi uspon). Krf 14 km – redovni autobuski polasci sa svakih 20 minuta (1.60eur). Vila Andrea raspolaže sa 6 studija sa 2 kreveta + 2 duplex apartmana sa 4 kreveta.

Studio: studija su sa dva kreveta i kuhinjskim delom, kupatilo, balkon, A/C- uključen u cenu. Nemaju TV.

Duplex apartmani: Dve potpuno odvojene spavaće sobe sa odvojenim kuhinjskim delom, kupatilo,balkon, A/C- uključen u cenu. Nemaju TV.

Ostalo: Ceo posed je ogradjen i ima prilično veliko dvorište sa starim maslinjacima i baštenskim stolicama od kovanog gvoždja i stolovima. Čišćenje i posteljina: Gosti ulaze u čiste aparmane i tokom boravka se sami brinu o higijeni apartmana. Promena peškira i posteljine na 5 dana

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 39.69822000, 19.83254500.

Vila Andrea cene 2020

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Andrea" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Andrea" ODMAH!